Om oss, sammantaget har vi lång och bred erfarenhet från olika roller inom restaurangbranschen.
Vi brinner vi för bra mat. Mat som självklart är god, men också ärlig och hemlagad från grunden. Så gör vi exempelvis vår egen korv, vår egen blodpudding och våra egna kåldolmar och kroppkakor på restaurangen.

Det får således gärna vara svensk husmanskost. Detta hindrar oss dock inte från att skapa variation med modern mat från hela världen. För oss får mat aldrig handla om enbart pris. Vi anser att det också måste finnas utrymme för andra värden såsom råvarornas kvalitet, nöjda gäster och vårt personliga ansvar.

Vi ser oss som – och vill vara – det personliga alternativet när det handlar om allt från offentlig upphandling av måltider till helhetslösningar för frukost-eller styrelsemötet, fredagsfikat, lunchen, mellanmålet, middagsbjudningen, festen, bröllopet och minglet. För små och stora företag likaväl som privata tillställningar.

info@iettkok.se