Mat, bröllop och catering

Vilaliv Mat & Catering Stockholm är ett litet företag med målsättningen att skapa ett lättare, effektivare, gladare och festligare liv för dig, dina vänner och företaget genom att erbjuda vällagad och prisvärd mat. Vi tummar inte på kvalitet eller vikten av att laga maten från grunden. Vilaliv har vi drivit med framgång sedan 2006 och tillsammans har vi många års erfarenhet av restaurang, catering och bröllop framförallt i Stockholm.

Vi hjälper er med alla typer av företagsevent, konferenslokal, festvåning, catering till fester, dop, bröllop, begravning, student, små och stora födelsedagar! De dagliga luncherna till kontoret och den lyxiga affärslunchen. Vi erbjuder även Hemma Hos kock.

Kontakta oss gärna veronica.bergh@outlook.com för mer information.

Mat, bröllop och catering

Vilaliv Mat & Catering Stockholm är ett litet företag med målsättningen att skapa ett lättare, effektivare, gladare och festligare liv för dig, dina vänner och företaget genom att erbjuda vällagad och prisvärd mat. Vi tummar inte på kvalitet eller vikten av att laga maten från grunden. Vilaliv har vi drivit med framgång sedan 2006 och tillsammans har vi många års erfarenhet av restaurang, catering och bröllop framförallt i Stockholm. Läs mer

Vilaliv Mat & Catering AB

Telefon:0737539906

Besök eller kontakta oss gärna via:

         
www.vilaliv.se