Vecka 4

Måndag
Potatisplättar med rostad blomkål, syrade gulbetor och pecorino 110kr
Tandoori bakad kycklingfilé med mangochutney, marinerad kål och ris 120kr
Kökets kålpudding med skysås, lingon och kokt potatis 120kr
Caesarsallad med kyckling, rödlök, bacon, krutonger och Grana padano 120kr

 


Tisdag
Vegetarisk pasta carbonara med svamp, tomat, äggula samt rostad svartpeppar 110kr
Fisk och skaldjursrisotto serveras med sotad citron och örter 135kr
Kökets kroppkakor med lingon och brynt smör 120kr
Caesarsallad med kyckling, rödlök, bacon, krutonger och Grana padano 120kr


Onsdag
Spenat och kikärtsgaletter serveras med rostade rotfrukter och citronyoghurt 110kr
Panerad fisk med curryremoulade, citron och kokt potatis 135kr
Biffstroganoff med dijonsenap, smålök och saltgurka serveras med ris 120kr
Caesarsallad med kyckling, rödlök, bacon, krutonger och Grana padano 120kr


Torsdag  Vi bjuder alla betalande gäster på pannkaka med tillbehör
Vegetarisk moussaka serveras med sallad på bakad tomat och oliver 110kr
Krämig potatissoppa serveras med svamptoast 120kr
Kökets ärtsoppa med fläsk och mejramskorv samt pannkaka, sylt och grädde 120kr
Pannbiff med karamelliserad lök, rödvinssky och potatispuré 120kr
Caesarsallad med kyckling, rödlök, bacon, krutonger och Grana padano 120kr

Fredag 
Prästostgratinerad portabello med brynt lingonsmör, potatispuré 110kr
Kökets rökta fisk med stuvad spenat, citron och kokt potatis 135kr
Pepparstekt fläskkarré serveras med chilibearnaise och rostad potatis  120kr
Caesarsallad med kyckling, rödlök, bacon, krutonger och Grana padano 120kr