Måndag
Gratinerad getost med älgörtsbrässerade morötter och gulbetor samt rostad mandel 110kr
Indisk butter chicken serveras med mangoyoghurt och jasminris 120kr
Kökets viltskav serveras med svartvinbärsgelé och kokt potatis 120kr
Panzanella (Italiensk brödsallad) med rostad paprika, oliver och mozzarella 120kr
Caesarsallad med kyckling, rödlök, bacon, krutonger och Grana padano 120kr


Tisdag
Harissarostad blomkål serveras med bulgursallad och grönärtshummus 110kr
Örtgratinerad fisk med säsongens grönsaker och saffran och tomatbuljong 135kr
Porchetta (Italiensk fläskstek) serveras med rostade rotfrukter och citronsky 120kr
Panzanella (Italiensk brödsallad) med rostad paprika, oliver och mozzarella 120kr
Caesarsallad med kyckling, rödlök, bacon, krutonger och Grana padano 120kr


Onsdag
Pytt i panna på rotfrukter och linser serveras med dillpesto och bakat ägg 110kr
Fiskgryta med tomat, apelsin och fänkål serveras med aioli och kokt potatis 135kr
Kokt rimmat fläsklägg serveras med rotmos och skånsk senap 120kr
Dagens sallad 120kr
Caesarsallad med kyckling, rödlök, bacon, krutonger och Grana padano 120kr


Torsdag  Vi bjuder alla betalande gäster på pannkaka med tillbehör
Ragu på tomat, bönor och oliver serveras med friterad halloumi och citronaioli 110kr
Räksoppa serveras med prästosttimbal 120kr
Kökets ärtsoppa med fläsk och mejramskorv samt pannkaka, sylt och grädde 120kr
Kökets rådjursköttbullar med gräddsås, lingon och potatispuré 120kr
Caesarsallad med kyckling, rödlök, bacon, krutonger och Grana padano 120kr

Fredag 
Pasta med vitlöksfräst portabello svamp, prästost och gräslök 110kr
Fisk a la Lindström med dillkräm, citron och kokt potatis 135kr
Biff Rydberg på rödvinsbräserad högrev med smörkokt lök och senapsgrädde 120kr
Dagenssallad 120kr
Caesarsallad med kyckling, rödlök, bacon, krutonger och Grana padano 120kr