Vecka 22

Måndag
Svamprisotto med västerbottenost och syrad kålrabbi 110kr
Friterad kyckling med tomat & mangochutney samt vitlökssås och rostad potatis 120kr
Kökets lasagne serveras med tomatsås och Grana padano120kr
Fransk biffsallad med bönor, saltgurka och dijonnaise 120kr
Caesarsallad med kyckling, rödlök, bacon, krutonger och Grana padano 120kr


Tisdag
Aloo gobi (blomkålscurry) serveras med myntayoghurt 110kr
Halstrad fisk med bakad lök, sparrisemulsion och kokt färskpotatis 135kr
Mörbakad fläskstek med citronrostad spetskål och potatispuré 120kr
Fransk biffsallad med bönor, saltgurka och dijonnaise 120kr
Caesarsallad med kyckling, rödlök, bacon, krutonger och Grana padano 120kr


Onsdag
Vegetarisk yakiniku serveras med jasminris och chilimarinerad gurka 110kr
Ugnsbakad fisk med pepparrotssås, pocherat ägg och dillslungad färskpotatis 135kr
Kalvfärsbiff serveras med färskpotatisstomp och örtsky 120kr
Dagens sallad 120kr
Caesarsallad med kyckling, rödlök, bacon, krutonger och Grana padano 120kr


Torsdag  Vi bjuder alla betalande gäster på pannkaka med tillbehör
Örtbakad aubergine med gräddkokta vårgrönsaker och friterad lök  110kr
Kökets räksoppa serveras med räksmörgås 120kr
Kökets ärtsoppa med fläsk och mejramskorv samt pannkaka, sylt och grädde 120kr
Ragu ala Vico (italiensk köttgryta) serveras med pasta och parmesankräm 120kr
Caesarsallad med kyckling, rödlök, bacon, krutonger och Grana padano 120kr

Fredag 
Kökets gnocchi serveras med grönkålsallad och brynt salviasmör 110kr
Fiskkroketter serveras med primörsallad, citron och dillmajonnäs 135kr
Biff Rydberg på  brässerad högrev med råstekt potatis, smörkokt lök och senapsgrädde 120kr
Dagenssallad 120kr
Caesarsallad med kyckling, rödlök, bacon, krutonger och Grana padano 120kr