Vecka 19

Måndag
Vegetarisk röd currygryta serveras med jasminris och marinerad tofu 110kr
BBQ bakad kyckling med coleslaw och rostad färskpotatis 120kr
Pytt i panna med stekt ägg och inlagda rödbetor 120kr
Sallad med friterad halloumi, kikärter och pumpa serveras med granatäpplevinegrette 120kr
Caesarsallad med kyckling, rödlök, bacon, krutonger och Grana padano 120kr


Tisdag
Krämig pasta med ädelost, spenat och rostade valnötter 110kr
Ugnsbakad fisk med dragonsås, champinjoner och kokt färskpotatis 135kr
Raggmunk med stekt rimmat fläsk och lingon 120kr
Sallad med friterad halloumi, kikärter och pumpa serveras med granatäpplevinegrette 120kr
Caesarsallad med kyckling, rödlök, bacon, krutonger och Grana padano 120kr


Onsdag
Rostad aubergine med hoisinsås, limeyoghurt serveras med basmatiris 110kr
Friterad fisk serveras med potatis och primörsallad, aioli och citron 135kr
Pannbiff med lök serveras med pressgurka och kokt potatis 120kr
Dagens sallad 120kr
Caesarsallad med kyckling, rödlök, bacon, krutonger och Grana padano 120kr


Torsdag  Vi bjuder alla betalande gäster på pannkaka med tillbehör
Gratinerad ratatouille med fetaost och örter serveras med vitlöksbröd 110kr
Kökets nässelsoppa serveras med osttimbal och kokt ägg 120kr
Kökets ärtsoppa med fläsk och mejramskorv samt pannkaka, sylt och grädde 120kr
Skomakarlåda på bräserad högrev serveras med bacon, lök och potatispuré 120kr
Caesarsallad med kyckling, rödlök, bacon, krutonger och Grana padano 120kr

Fredag 
Ljummen primörsallad med pocherat ägg, hollandaisesås och rostade nötter 110kr
Gratinerade fiskqueneller med fänkålscruditè och kokt färskpotatis 135kr
Fläskschnitzel med persiljesmör, citron och rostad potatis  120kr
Dagenssallad 120kr
Caesarsallad med kyckling, rödlök, bacon, krutonger och Grana padano 120kr