Vecka 18

Måndag
Barigouldkokta kronärtskockor med rotsellerikräm, sotad broccoli och örter 110kr
Kycklinggryta med sötsursås, cashewnötter och purjolök serveras med jasminris 120kr
Isterband med senapsstuvad potatis och inlagda rödbetor 120kr
Ost och skinksallad serveras med Rhode Islanddressing och syrad lök 120kr
Caesarsallad med kyckling, rödlök, bacon, krutonger och Grana padano 120kr


Tisdag
Risotto med jordärtskocka, prästost och vårlök 110kr
Fiskgryta med tomat, saffran och fänkål serveras med aioli och krutonger 135kr
Raggmunk med stekt rimmat fläsk och lingon 120kr
Ost och skinksallad serveras med Rhode islanddressing och syrad lök 120kr
Caesarsallad med kyckling, rödlök, bacon, krutonger och Grana padano 120kr


Onsdag
Socca (kikärtspannkaka) med rostad paprika, oliver och fetaost 110kr
Panerad fisk med curryremoulade, citron och kokt färskpotatis 135kr
Pannbiff med persiljesky, lingon och potatispuré 120kr
Dagens sallad 120kr
Caesarsallad med kyckling, rödlök, bacon, krutonger och Grana padano 120kr


Torsdag  Vi bjuder alla betalande gäster på pannkaka med tillbehör
Grönsaksfrittata serveras med tomat och olivsallad samt ajvar 110kr
Blomkålssoppa serveras med osttoast 120kr
Kökets ärtsoppa med fläsk och mejramskorv samt pannkaka, sylt och grädde 120kr
Kökets lasagne med tomatsås, Grana padano och örtsallad 120kr
Caesarsallad med kyckling, rödlök, bacon, krutonger och Grana padano 120kr

Fredag 
Kökets gnocchi serveras med gulbetor, grönkål och mascarponekräm 110kr
Pocherad fisk med skaldjurssås, juliennegrönsaker och kokt färskpotatis 135kr
Rosastekt kalvrostbiff med krämig färskpotatissallad och friterad lök 120kr
Dagenssallad 120kr
Caesarsallad med kyckling, rödlök, bacon, krutonger och Grana padano 120kr