Vecka 8

Måndag
Örtbakad fetaost med krämig polenta, marinerad aubergine och friterade rotfrukter 110kr
Rostad kycklingklubbfilé med svamprisotto och citronsky 120kr
Merguezkorv serveras med potatiskaka, grönkål, parmesan och oliver 120kr
Sallad med kalvrostbiff, saltgurka och rostad lök serveras med timjandressing 120kr
Caesarsallad med kyckling, rödlök, bacon, krutonger och Grana padano 120kr


Tisdag
Halloumi och blomkålsbiffar med pestorostad potatis och tomatsallad 110kr
Ugnsbakad fisk med pepparrot, kokt ägg och brynt smör serveras med kokt potatis 135kr
Stekt rimmat fläsk alt. stekt saltsill med löksås och kokt potatis 120kr
Sallad med kalvrostbiff, saltgurka och rostad lök serveras med timjandressing 120kr
Caesarsallad med kyckling, rödlök, bacon, krutonger och Grana padano 120kr


Onsdag
Kökets gnocchi med zucchini, tomat och mandel samt brynt salviasmör 110kr
Panerad fisk med curryremoulade, citron och kokt potatis 135kr
Biffstek på bräserad högrev med karamelliserad lök och persiljeslungad potatis 120kr
Dagens sallad 120kr
Caesarsallad med kyckling, rödlök, bacon, krutonger och Grana padano 120kr


Torsdag  Vi bjuder alla betalande gäster på pannkaka med tillbehör
Vegetarisk aubergine och kikärtsgryta serveras med mynta, pumpafrön och yoghurt 110kr
Hummersoppa  serveras med prästostroyal (liten ostomelett) 120kr
Kökets ärtsoppa med fläsk och mejramskorv samt pannkaka, sylt och grädde 120kr
Hemrullade köttbullar med gräddsås, lingon och potatispuré 120kr
Caesarsallad med kyckling, rödlök, bacon, krutonger och Grana padano 120kr

Fredag 
Gulbet och schalottenlökstarté serveras med sallad på grönkål, jordärtskocka och
päron 110kr
Lax Lindström serveras med örtsås, citron och kokt potatis 135kr
BBQ bakad brisket serveras med grönsakssalsa, ostkräm och rostad potatis 120kr
Dagenssallad 120kr
Caesarsallad med kyckling, rödlök, bacon, krutonger och Grana padano 120kr