Vecka 6

Måndag
Helbakad blomkål med pumpakräm, torkad frukt, apelsin och dukkha 120kr
Friterad kyckling med ädelostkräm, syrad kål och rostad potatis 120kr
Kökets ramen (nudelsoppa) med rostad fläsksida, sojapicklat ägg och koriander 120kr
Caesarsallad med kyckling, rödlök, bacon, krutonger och Grana padano 120kr

 


Tisdag
Chevréfylld aubergine med tomatsconcassé och olivrostad potatis 120kr
Ugnsbakad fisk med ljummen gubbröra, brynt smör och kokt potatis 135kr
Italiensk fläskstek serveras med risotto och tomatsås 120kr
Caesarsallad med kyckling, rödlök, bacon, krutonger och Grana padano 120kr


Onsdag
Marinerad brysselkål med prästost, blomkålskräm och rostade hasselnötter 120kr
Panerad fisk med mangosalsa, chilikräm och kokosris 135kr
Rödvinsbräserad högrev med champinjoner, bacon och smålök samt potatispuré 120kr
Caesarsallad med kyckling, rödlök, bacon, krutonger och Grana padano 120kr


Torsdag  Vi bjuder alla betalande gäster på pannkaka med tillbehör
Vegetarisk shepards pie serveras med grönsakscrudite 120kr
Jordärtskocksoppa serveras med gravad laxtoast 120kr
Kökets ärtsoppa med fläsk och mejramskorv samt pannkaka, sylt och grädde 120kr
Kalvfärsbiff med dragongräddsås, picklade grönsaker och potatispuré 120kr
Caesarsallad med kyckling, rödlök, bacon, krutonger och Grana padano 120kr

Fredag 
Vegetariska kåldolmar med mandelpotatis och timjangrädde  120kr
Dillbakad fisk med vitvinssås och gröna ärter serveras med brandade 135kr
Helstekt fläskfilé med råstekt potatis, vitlökssmör och rödvinssås 120kr
Caesarsallad med kyckling, rödlök, bacon, krutonger och Grana padano 120kr