Vecka 5

Måndag
Gulbetsgryta med äpple och dragon serveras med potatispuré 110kr
Kyckling korma serveras med myntayoghurt och jasminris 120kr
Hugos isterband med inlagda rödbetor och stuvad potatis 120kr
Caesarsallad med kyckling, rödlök, bacon, krutonger och Grana padano 120kr


Tisdag
Bön och grönsaksragu med bakat ägg och vitlöksbröd 110kr
Fiskgryta med tomat och saffran serveras med aioli och krutonger 135kr
Raggmunk med stekt rimmat fläsk och lingon 120kr
Caesarsallad med kyckling, rödlök, bacon, krutonger och Grana padano 120kr


Onsdag
Majsplättar med avokadokräm, tomatsalsa och rostad potatis 110kr
Halstrad fisk med skaldjursaranchini och dillkräm 135kr
Pasta con salsiccia serveras med Grana padano och gremolata 120kr
Caesarsallad med kyckling, rödlök, bacon, krutonger och Grana padano 120kr


Torsdag  Vi bjuder alla betalande gäster på pannkaka med tillbehör
Gratinerad getost med honungsbakade rotsaker och saltrostade nötter 110kr
Räksoppa serveras  med prästosttarté 120kr
Kökets ärtsoppa med fläsk och mejramskorv samt pannkaka, sylt och grädde 120kr
Dansk skomakarlåda med bacon, purjolök, rödvinssky och potatispuré 120kr
Caesarsallad med kyckling, rödlök, bacon, krutonger och Grana padano 120kr

Fredag 
Ricotta och spenatfylld tortellini med örtpesto och olivbakad tomat 110kr
Fiskbiffar med örtagårdssås, citron och kokt potatis 135kr
Fläskschnitzel med ört smör, citron och rostad potatis 120kr
Caesarsallad med kyckling, rödlök, bacon, krutonger och Grana padano 120kr